Insectenwering

tapijt

De op maat gemaakte Novus® plisséhordeur van Toppoint is de lichtst bedienbare deurhor die verkrijgbaar is. Harde bijgeluiden behoren tot het verleden. De ondergeleider waarover de deur loopt, is slechts 5 mm hoog. De geïntegreerde greeplijst maakt het openen en sluiten van de deur gemakkelijk en ook esthetisch heeft dit een voordeel. Geen lelijke, losse plastic handgrepen.

De kunststof onderdelen passen bij de kleur van de aluminium profielen en door het gebruik van deze materialen is de Novus® weerbestendig. Bij het openen van de plisséhordeur wordt het gaas netjes opgeborgen in de cassette waardoor weer en wind geen vat krijgen.

Kies de kleur van je kozijn

De Novus® design plisséhordeur wordt standaard geleverd met pvc gecoat gaas in antraciet of grijs. De profielen van de Novus® design plisséhordeur zijn standaard leverbaar in wit, crème, antraciet en zwart. Wil je een andere RAL-kleur? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vier uitvoeringen

De horren zijn in vier uitvoeringen te verkrijgen. Een klassieke inzethor of een rolhor zijn ideaal voor ramen die weinig open moeten. Voor schuiframen of deuren ben je beter af met een scharnierdeur of een plisséhordeur.

Krijg je graag wat meer info over onze insectenwering of wil je een prijsindicatie? Contacteer ons vrijblijvend.